Moderna Kompetenser

we make your work day easier and more fun. 

Oskar

Oskar studerade hospitality management i Schweiz och Australien. Efter sin Bachelorexamen på universitetet började han arbeta med försäljning i hotellkedjor som Accor, Choice Hotels och Sheraton i Schweiz, Sverige, på Bali och i Dubai.

2009 startade han i världens största bokningsbolag, HelmsBriscoe ett kontor i Mellanöstern som deras Regional Vice President. 2013 började han också arbeta som konsult både i Dubai och Sverige med utveckling av ledarskap och säljteam.

Oskar har en passion för att lära sig. Han är certifierad i mental träning, NLP, coaching genom Lars Eric Uneståhl i Svenska Ledarhögskolan i Örebro. Oskar har även certifieringar i positiv psykologi från Martin Selingman, Penn University samt Berkeley University.

Oskar har en bred internationell erfarenhet från hotell och event, samt som inspirerande föreläsare, faciliterare och coach. Förutom ledarskap och försäljning utbildare Oskar även i interkulturellt ledarskap samt digitaliseringen och framtidsfrågor.

 

Kontakta mig på

oskar@modernakompetenser.se

Book your 15 minute Free consultation

Book Your Appointment

november 2019
mån tis ons tor fre
282930311
45678
1112131415
1819202122
2526272829

Vi Jobbar Bland Annat Med

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel