Moderna Kompetenser

About.

Om Oss: Spjutspetskonsulter

Moderna Kompetenser har mer än 50 års samlad erfarenhet av affärsutveckling, både för egen del och för andras. Vår framgång kan vi tacka för ett gediget nätverk av konsulter med modern och aktuell spjutspetskompetens inom sitt område.

Vi har en vilja att utveckla saker lite till. Syftet är att göra sina kunder nöjdare, medarbetarna skickligare, strukturerna på företaget starkare och som en positiv konsekvens också lönsammare.

Vår nyfikenhet och brinnande intresse för personlig utveckling är det som hjälper våra kunder att skapa engagemang, delaktighet och kommunikation både inom sin egen organisation och i kundrelationer.

Eftersom vi lever fullt ut efter vad vi heter, ser vi alltid till att moderna kompetenser finns tillhanda för att arbeta med det som just nu är mest aktuellt för dig eller din organisation att utveckla. Eftersom ingen organisation eller väg till utveckling är statisk, eller ens rak, arbetar vi med ständigt alerta konsulter som alla delar vårt intresse för moderna kompetenser.

null

Pelle

Founder/CEO

pelle@modernakompetenser.se

LÄS MER

null

Yvonne

Sales and Leadership Consultant

yvonne@modernakompetenser.se

READ MORE

null

OSKAR

Sales and Leadership Consultant

OSKAR@modernakompetenser.se

LÄS MER

null

David 

Creative Founder

david@modernakompetenser.se

LÄS MER

null

Anna

Social Media Manager

anna@modernakompetenser.se

LÄS MER

null

Maria

Sales and Leadership Consultant

maria@modernakompetenser.se

LÄS MER

null

Yessica

Digital Marketing Strategist

yessica@modernakompetenser.se

LÄS MER

Utbildningar

Vi arbetar med personlig utveckling och att skapa tillväxt i företag och organisationer. Vi har ett väl utvalt utbud för att du verkligen...

Podcast

Inte fått tillräckligt med modern kompetens i dag? Lyssna på våra moderna podcasts, ta del av intressanta samtal med...

Läs & Begrunda

Här vloggar vi och relevanta gäster kontinuerligt. Vi delar med oss av våra moderna tankar kring det vi brinner för att ge dig inspiration.

Vi Jobbar Bland Annat Med

[/vc_section]

[/vc_section]

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel