Moderna Kompetenser

Affärsstrategier.

Sluta “fixa problemen”

Efter att ha jobbat i över 100 organisationer som verksamhetsutvecklare så har vi utvecklat förmågan att snabbt sätta sig in i ditt företag och de utmaningar ni har på kort och lång sikt. Det är himla lätt att hamna i kortsiktiga organisatoriska lösningar för att “fixa problemen”, men vår rekommendation är att utgå från de långsiktiga visionerna, säljarbetet, ledarskapet och er affärsidé. Inte minst hur vi kommunicerar med varandra.

Det du får om du väljer en konsult från oss är ett axplock av de vassaste strategiska förmågorna inom våra expertområden + en facilitator som brinner för att nå de mål som finns uppsatta.

Vill du öka din förståelse som ledare?

BOKA EN GRATIS KONSULTATION
KOMMANDE UTBILDNINGAR

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel