Moderna Kompetenser Bloggen

Här bloggar vi kontinuerligt, dels själva men låter också relevanta gäster med moderna tankar kring det vi brinner för, komma in och dela med sig av sina kompetenser. Det gemensamma syftet är, förutom att ge dig inspiration och information, att öka din kompetens och därmed möjlighet att påverka.

Kompetenstrappan

Kompetenstrappan

Jag gick igenom mina anteckningar idag och hittade den här bilden som jag ritade upp precis när jag hade börjat arbeta här på Moderna Kompetenser. Inspirationen till den kom när jag tittade på videon Uppdrag granskning: Mångfalden, på Youtube som har publicerats av Svensk scenkonst.

LÄS HELA INLÄGGET

Nykomlingen på Moderna Kompetenser

Nykomlingen på Moderna Kompetenser

Hej allihop!

I Moderna Kompetensers Julpodd 2017 så sammanfattade David och Pelle året med att berätta om den nyanställda tjejen.
Det var mig de syftade på :) Nadine Hanna är namnet och jag har jobbat på Moderna Kompetenser sedan december 2017.

Som David nämnde så ska ju jag förändra hans och Pelles sätt att se på saker och ting, samt förändra världens sätt att se på saker och ting! Superkul tycker vi alla, och jag är så taggad på att leva upp till förväntningarna, ingen press alls!

Ni kommer att få se mer av mig framöver, och då kommer ni även att få en ordentlig presentation av mig och vem jag är. Håll utkik och hör mer än gärna av er om ni har frågor, funderingar eller vill boka ett möte!

Jag nås på 

nadine@modernakompetenser.se

eller

070 854 45 63

Vi ses!

LÄS HELA INLÄGGET

Webinar med Lotta Broberg - DISC, kommunicera tydligare

Webinar med Lotta Broberg - DISC, kommunicera tydligare

I detta webinarium får vi möta Lotta Broberg, sälj och ledarskapskonsult. Lotta pratar om de olikheter vi stöter på dagligen på jobbet, fotbollsplan och i relationer.
För att lära känna dig själv bättre kan du göra en
DISC-analys som dessutom ökar din förståelse för hur du ska kommunicera och reagera på andras budskap. 
Hon går också till botten med vem som är ansvarig för en bra kommunikation. 

LÄS HELA INLÄGGET

Webinar med Andreas Sander - Konflikthantering

Webinar med Andreas Sander - Konflikthantering

I detta webinarium får du träffa Andreas Sander som har lång erfarenhet från Stockholmspolisen och inom NLP. Andreas har tusentals erfarenhetstimmar av att lösa olika sorters konflikter. Han går i detta avsnitt igenom de olika konfliktstilarna du kan stöta på. Du får också värdefulla tips hur du kan bemöta och hantera konflikter. Dessa tips kan du använda på ditt arbete och i dina relationer. 

LÄS HELA INLÄGGET

Webinar med David Åberg - Hur kan du som mötesledare skapa effektivare möten?

Webinar med David Åberg - Hur kan du som mötesledare skapa effektivare möten?

I detta webinarium berättar David Åberg om hur du som mötesledare kan skapa bättre möten, workshops och utbildningar. Konsten att med effektiv kommunikation styra och underlätta för alla deltagare att nå mål och syfte. Att facilitera är en konst och under de här minuterna får du möjlighet att se på en struktur för att engagera alla. Då får ett måndagsmöte 09.00 en helt ny innebörd för både dig som facilitator och för åhörarna.  

LÄS HELA INLÄGGET

Webinar med Ida Bodén om DIGITAL DISRUPTION, Big Data

Webinar med Ida Bodén om DIGITAL DISRUPTION, Big Data

I detta 14 minuter långa webinar ger Ida Bodén dig en inblick i hur du och ditt företag påverkas av digitaliseringen och hur företag idag kan jobba tydligare och få ut mer av den digitaliserade marknaden. Hon beskriver hur man med hjälp av Big Data kan analysera all data man får in i företaget och ger dig flera tips på hur du kan påbörja din egna analys. Följ länken för att komma till videon.

LÄS HELA INLÄGGET

Frukostseminarium på Quality hotel friends

Frukostseminarium på Quality hotel friends

Delta i vårt frukostseminarium på Quality Hotel Friends, Arenastaden, Solna den 28 April 07:30 - 09:00. Vi vill ge dig en morgon med massar av nya tips som du snabbt ska kunna applicera i ditt arbetsliv och inte minst, ge dig en bra start på dagen.

Ulrica Åström, prisbelönad jämställdhet och mångfalds specialist ger sin bild av hur du kan tänka för att aktivt arbeta med jämställdhet och mångfald i din organisation. Ledarskap är en ständigt modern kompetens och Pelle Dohlwitz, VD på Moderna Kompetenser ger sin bild hur ett visionärt ledarskap fungerar i praktiken och hur du kan stärka din ledarroll för att jobba med bland annat jämställdhet och mångfaldsfrågor. Terese Ellnestam kommer att dokumentera frukosten genom att måla hela frukostmötet och visa i praktiken hur en bild säger mer än tusen ord.

LÄS HELA INLÄGGET

Prenumerera på nyheter från oss

Du får det viktigaste från Moderna Kompetenser. Ingen spam, inget skräp.