Skärmavbild 2018-06-07 kl. 15.58.57.png

Vad var det där jag hörde om "kvinnligt ledarskap"??

De flesta av oss har någon gång stött på den där myten/fördomen om kvinnor och ledarskap som går ut på att en kvinna av en eller annan anledning inte kan bli ledare. I denna veckas vloggavsnitt, som också blir den sista denna termin, så presenterar jag fem myter om "Kvinnligt ledarskap" och varför det är en myt.

Du får även ta del av fem konkreta tips på hur du i din organisation kan börja arbeta för att öka antalet ledare som är kvinnor, och hur du ska se upp med att falla i den vanliga mytfällan!

Jag finns här för din organisation och kommer ut och hjälper er att styra upp ledarskapet!

 

Med detta så vill jag önska dig en fantastisk sommar och skön semester!

/Nadine

Hör av dig till mig på:

nadine@modernakompetenser.se

070 854 45 63

TILLBAKA TILL BLOGG STARTSIDAN

Prenumerera på nyheter från oss

Du får det viktigaste från Moderna Kompetenser. Ingen spam, inget skräp.