fbpx

Lär dig mer om Smarketing

Om du vill lära dig mer om Smarketing så har du kommit till rätt plats här samlar vi våra bästa tips när det gäller sälj, marknadsföring och prissättning! 

Dags för demokrati i din kommersiella enhet

Smarketing är inte bara ett nytt coolt ord för att beskriva något som redan finns – det är ett helt annorlunda angreppssätt på hur vi ökar försäljningen.

David Åbergs tankar om Smarketing

Hörde på radion idag att allt fler sjukhus nu börjar organisera sig i kompetensteam för att möta rehabiliteringen av de som legat på IVA pga Covid-19.

Ep 9 Säljnyheterna - Hur fungerar Smarketing?

Hur fungerar Smarketing och hur kan det hjälpa din organisation att sälja mer? I dagens video går David Åberg igenom hur Smarketing fungerar och varför det är viktigt för att skapa tillväxt framåt.

3 skäl till att börja med Smarketing

På många företag klagar sälj och marknad på varandra. När marknad- och säljinsatserna inte är samordnande slösar marknadsteamen tid på sämre leads och säljarna misslyckas med att konvertera dem.

Vad är Smarketing?

Enkelt förklarat är Smarketing en fullständig integration av allt som dina marknadsförings- och försäljningsavdelningar gör, både online och offline. Marknad + Sälj = Smarketing.

Ep 8 Säljnyheterna - Därför ska du inte sälja under Cornakrisen

Många av er sitter hemma i era soffor, vid era köksbord, i er säng eller vart ni nu sitter? Kanske har din sambo börjat tugga ovanligt högt? Och kanske börjar du fundera över om detta är the end of the world as we know it? Ja, det är nog det.

Ep 7 Säljnyheterna - Så ökar målstyrning ditt försäljningsresultat!

Vilja slår klass när det gäller försäljning. I dagens video ger vi enkla tips på hur du kan öka din försäljning med hjälp av målstyrning.

Ep 6 Säljnyheterna - (5 tips) så förhandlar du som ett proffs

Bli expert på att förhandla år 2020. I dagens video ger vi 5 enkla tips om hur du förhandlar som ett proffs.

Ep29 Johannes Gustavsson - Så fungerar världen för den sociala generationen

I dagens video av Monday snacks träffar Anna Fundin Johannes Gustavsson som har stor erfarenhet av att arbeta med den sociala generationen dvs unga på nätet.

Ep5 Säljnyheterna - Så lyckas du med konsultativ försäljning

I dagens video går David igenom hur du blir en mer framgångsrik säljare genom att bli din kunds expert eller rådgivare.

Ep28 Taimaz Ghaffari - Starta din podd idag!

I dagens #mondaysnacks delar poddexperten Taimaz Ghaffari med sig av sina bästa tips för att starta och producera en podd.