Moderna Kompetenser

Facilitator.

SKAFFA VERKTYGEN FÖR ATT FÅ MEDARBETARNA MED PÅ NOTERNA

Vikten av att kommunicera och styra ett möte så att medarbetare, kollegor och ledare förstår blir en allt mer modern kompetens. Som aktiv facilitator med retoriska metoder, anpassad pedagogik och bra körschema lyckas man. 

Vill du hålla bättre möten?

BOKA ETT GRATIS KONSULTATION
kommande utbildningar

FÅ MEDARBETARNA ATT LYSSNA

När Post-it lapparna inte räcker till för att skapa motivation, engagemang och dialog ger utbildningen ”Att Facilitera” dig verktyg att åstadkomma detta. Du kommer öka din förmåga att få människor att förstå och agera på ditt budskap.

Utbildningen är på två dagar där vi varvar teori med intensiv träning. Innan utbildningen får du inläsnings-, och träningsmaterial och efter utbildningen genomförs ett uppföljningssamtal med representant från Moderna Kompetenser. Allt för att du ska få människor att förstå och agera i önskad riktning.

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel