Moderna Kompetenser

Grafisk Facilitator.

SLÄPP POWERPOINT OCH TRÅKIGA PRESENTATIONER

Vi hjälper dig att förstärka ert budskap med hjälp av Graphic Recording på plats under ett möte, föreläsning eller workshop. Vi kan hjälpa dig att förstärka ditt budskap digitalt med hjälp av rörlig bild för att kunna kommunicera ut ett budskap internt eller externt. Se på videon nedan för inspiration.

Hur kan vi hjälpa dig att berätta din visuella historia?

BOKA EN GRATIS KONSULTATION
Kommande Utbildningar

Varför Grafiskfacilitering?

Att nå ett resultat tillsammans, i möten med kollegor eller kunder handlar om att förstå och utveckla dialogen så att alla parter känner att de utvecklats och blivit bättre. Grafiskfacilitering handlar om just det- att tillsammans enas kring bilden av vad som ska uppnås och vägen dig. Ett verktyg vilket ger liv och kreativitet till möten – mer energi och engagemang leder snabbare till resultat!

Har du någon gång, när tankarna flugit iväg från nuet och in i en helt annan värld, funnit att du suttit med en penna i handen och klottrat någonting och samtidigt kommit på lösningen på ett problem eller en helt ny idé? Den här utbildningen är för dig som idag arbetar som projekt- och/eller utbildningsledare och vill utveckla din kommunikation. Eller (helt enkelt) för dig som är nyfiken på hur detta kan öka din organisations tillväxt. Kursens syfte är att du ska kunna klargöra dina eller andras idéer. Kursen är på en dag och ska också ge dig förutsättningar att kunna skapa ditt eget visuella språk som du även ska kunna dela med andra.

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel