Moderna Kompetenser

Ledarskap.

BLI EN VISIONÄR LEDARE

Utbildningen i berättaransvar för ledare, gör att du får kunskap och färdigheter i  hur du bäst förmedlar dina visioner och värderingar så att medarbetarna finner motivation i detta. Du kommer bli bättre på att skapa och kommunicera ditt företags visioner och mål.

Vill du öka din förståelse som ledare?

BOKA NU
UP COMING EVENTS

VI HJÄLPER DIG TILL ETT BÄTTRE LEDARSKAP OCH STÖRRE FRAMGÅNG

Att attrahera och behålla rätt medarbetare blir allt mer avgörande för ditt företags framgång. Ledarskap handlar om att skapa tro, att skapa det som får människor att lockas till dig, till ditt ledarskap och de värderingar företaget står för. Att då leda med gamla verktyg som budget och bonusar blir allt mindre motiverande och förmågan att leda genom visioner, värderingar och ett nära ledarskap är dagens och framtidens vinnande ledarskap.

LADDA NER ALLT OM LEDARSKAP

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel