Moderna Kompetenser

VI GÖR DIN ARBETSDAG ENKLARE OCH ROLIGARE. 

Maria

En av vår tids största utmaningar är att lyssna för att förstå och inte för att svara. Efter mer än tjugo år med att utvecklat kommunikationsträning och eget ledarskap, så är det givande att höra om de stora effekter som kommer ur de enkla små förändringarna. Då jag fått utveckla kunder i många olika branscher, inser jag vikten av att våga testa och inte ta sig själv på för stort allvar!

Vi kan bara lära oss och bygga vidare på våra erfarenheter, och tillsammans är vi starkare och får en roligare vardag!

Kontakta mig på

maria@modernakompetenser.se

eller

+46 76 877 60 99

Book your 15 minute Free consultation

Book Your Appointment

november 2019
mån tis ons tor fre
282930311
45678
1112131415
1819202122
2526272829

Vi Jobbar Bland Annat Med

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel