Moderna Kompetenser

Nytänkare.

Ett nytt sätt att tänka

Utifrån en analys av företaget tillsammans med en Nytänkare som använder sin unika digitala kompetens så genomförs de förbättringar som framkommit. Ett innovationsprojekt på ett halvår och som kund ger dig ett mer strukturerat och effektivt arbetssätt.

Genom att använda den kompetens som redan finns på bolaget tillsammans med en ung Nytänkare så uppnås resultat som också genererar ett attraktivt företag för ung arbetskraft. Ett mer hållbart företag för framtiden helt enkelt!

Vill du öka din förståelse som ledare?

BOKA EN GRATIS KONSULTATION
Kommande Utbildningar

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel