OM OSS: SPJUTSPETSKONSULTER

Moderna Kompetenser har mer än 50 års samlad erfarenhet av affärsutveckling, både för egen del och för andras. Vår framgång kan vi tacka för ett gediget nätverk av konsulter med modern och aktuell spjutspetskompetens inom sitt område.

Vi har en vilja att utveckla saker lite till. Syftet är att göra sina kunder nöjdare, medarbetarna skickligare, strukturerna på företaget starkare och som en positiv konsekvens också lönsammare.

Vår nyfikenhet och brinnande intresse för personlig utveckling är det som hjälper våra kunder att skapa engagemang, delaktighet och kommunikation både inom sin egen organisation och i kundrelationer.

Eftersom vi lever fullt ut efter vad vi heter, ser vi alltid till att moderna kompetenser finns tillhanda för att arbeta med det som just nu är mest aktuellt för dig eller din organisation att utveckla. Eftersom ingen organisation eller väg till utveckling är statisk, eller ens rak, arbetar vi med ständigt alerta konsulter som alla delar vårt intresse för moderna kompetenser.

om_oss_david.jpg

DAVID ÅBERG

Trummande gitarrist, förlorande tennisspelande badmintonvinnare med stort kulinariskt intresse som gillar när det ”händer saker i rummet”. Har ett förflutet bland annat på Skandinaviens största hotellkedja som Vice President Sales med miljardbudget och ansvar för 200 säljares framgång.

Kontakta mig på david@modernakompetenser.se eller 070 665 55 30

om_oss_pelle.jpg

PELLE DOHLWITZ

Golfande tennisvinnare och långdistanslöpare med professionell specialitet i att få folk att våga. Egenföretagare inom personlig assistans och dessutom utbildningskonsult inom ledarskap och försäljning där den personliga styrkan används för att förädla befintliga strukturer.

Kontakta mig på  pelle@modernakompetenser.se eller 076 185 38 83

simonaberg1.jpg

SIMON ÅBERG

Tävlingsinriktad person med en stark vilja att lyckas och bevisa sin kompetens. Simon har jobbat med försäljning innan och även i hotell branschen men har sina expertis områden inom design, kommunikation och webb. Jobbar aktivt med att bygga lärsystem för kunder samt bygga och utveckla webbplatser för att öka försäljningen!

Kontakta mig på  simon@modernakompetenser.se eller 0739 687 698

Nadine Hanna

NADINE HANNA

Styrketränande dansälskare med stort intresse av att se andra människor nå sin fulla potential. Nadine har tidigare arbetat med bl.a. rekrytering, coaching och som arbetsförmedlare. Inkludering och jämlikhet har alltid funnits med i Nadines arbetsmetodik, där hon har utmanat normer och hjälpt organisationer att se människor för vad de är, och inte vad dekategoriseras som.

Kontakta mig på nadine@modernakompetenser.se eller  070-854 45 63 

UlricAastrom.jpg

ULRICA ÅSTRÖM

Ulrica Åström har haft ledande poster inom privat, ideell och offentlig sektor och har under många år även varit ideellt engagerad som ledare inom idrotten. Hon är utbildad jurist, har arbetat på advokatbyrå, med regional utveckling på statlig myndighet, som projektledare/verksamhetsansvarig och nationell samordnare för mångfald på Svenska Röda Korset, som försäljnings- och marknadschef inom kultursektorn, som försäljningschef inom hotellbranschen, som marknadsansvarig inom IT-branschen och som egen företagare. Ulrica är en partner till Moderna Kompetenser hennes hemsida hittar du här!

Kontakta mig på ulrica.astrom@luqrus.se eller 070-603 72 28

LasseHSmallProfile.jpg

Lars Hansson

Med min kompetens och proaktiva inställning bidrar jag till både till individers och verksamheters utveckling. Jag är både tydlig och ödmjuk i min kommunikation. Jag är resultat- och kundorienterad med stor erfarenhet av att leda och utveckla företag och organisationer. Jag är öppen och socialt utåtriktad och har lätt att se saker från olika håll vilket gör att jag snabbt sätter mig in i de utmaningar ett utvecklingsuppdrag innebär. 

Bred erfarenhet av olika tjänster som Försäljningschef, Affärsområdeschef och Country Manager. Har sedan 2003 arbetat som konsult på företag som Mercuri International och Penna Human Capital Management samt i det egna företaget Exceptional. Har genomfört utvecklingsuppdrag inom försäljning och ledarutveckling hos kunder som Spotify, Fastighetsbyrån, Svenska Kraftnät, Certezza, Viking Line med flera. Lars är en partner till Moderna Kompetenser hans hemsida hittar ni här!

Kontakta mig på lars.hansson@exceptional.se eller 070 764 04 08

img0313.jpg

Lotta Broberg

Sportälskande vintermänniska som vill utmana världen the Pippish-way “Det har jag inte prövat, så det kan jag helt säkert!”. Erfaren business- och ledarskapscoach som älskar att se klienter och företag växa och nå sin fulla potensial. Lång och gedigen erfarenhet som säljtränare och ledarskapstränare på bla Mercuri International och i eget bolag CHABRO med kunder som t.ex. Citroen, Efva Attling, Caliroots, SOS Alarm, Verisure, Ivars Bil, Dahlbacka Bil, Norra Skogsägarna, Nova Park och Steningevik. Lotta är en partner till Moderna Kompetenser hennes hemsida hittar ni här!

Kontakta mig på lotta@chabro.se eller 070-544 00 38

anderassander.jpg

Andreas Sander

Polisen med trygg, förtroendeingivande och relationsbyggande läggning med mottot ”Major Impact by Minor Action”. Genom tusentals unika konfliktsituationer och med utbildning inom neurolingvistisk programmering leder Andreas Sander grupper från problem till möjligheter och samarbete genom att bjuda på verktyg och metoder som han mer än gärna hänger upp på konkreta självupplevda exempel. Hans specialitet är utbildning inom konflikthantering där han blandar teori med praktiska övningar och många aha-upplevelser. Han skriver på sin första bok som beräknas komma ut under 2016. Andreas är en partner till Moderna Kompetenser, hans hemsida hittar du här!

Kontakta mig på andreas.sander@commzone.com eller 070 331 72 00

Terese Ellnestam

Terese vill främst vara en katalysator och guide för att stärka dig och dina kollegor till att förstå sig själv och varandra ännu bättre. Terese har 18 års erfarenhet av att skapa effektiva mötesprocesser, projektledning på allt från projektgruppsnivå till koncern- och ledningsnivå. Terese är medlem i International Forum of Visual Practioners, https://www.ifvp.org/, och bidrar även till ett pågående skapande av ett europeiskt nätverk, EuViz, https://euviz.com/.

Som Graphic Recorder och grafisk facilitator kan Terese förstärka innehållet i möten, öka deltagarnas engagemang genom att skapa dokumentation i en tydlig och snygg sammanfattning som blir enkel att ta med sig efter avslutat möte. Grafisk dokumentation är lätt att återbesöka vid ett senare tillfälle samt att delge till kollegor som inte hade möjlighet att delta vid just detta möte.

Terese tar även regelbundet in adepter som är nyfiken på att lära sig mer om effekterna av visuell kommunikation. Bl a har Terese varit bollplank/ mentor till elever på Malmö Högskola som har skrivit examensarbete om effekterna av Visuell Kommunikation och Graphic Recording.

Kontakta mig på terese.ellnestam@grafant.se eller +0720 269 551

Ann-Sofie Forsmark

Ann-Sofie Forsmark

Med en bakgrund som både revisor, redovisningskonsult och ekonomiansvarig såväl som personlig tränare och livsstilscoach i Londons hektiska affärsdistrikt brinner jag för att hjälpa organisationer och deras medarbetare att prestera hållbart med hög motivation. Vare sig utmaningen ligger på organisations-, ledarskaps- eller individnivå är nyckeln att tänka strategiskt och börja där man är. Hälsa är inte aktiviteter, det är en lönsam kulturfråga vars epicenter ligger nära organisationens värderingar och långt från blodsmak och intervallpass. Är er organisation redo för hälsoarbete 2.0 och att skapa förutsättningar för alla att prestera hållbart över tid? Läs mer på min hemsida och kontakta mig gärna!

Kontakta mig på annsofie@formstarkhalsa.se eller +070-600 1601

VI JOBBAR BLAND ANNAT MED:

Travel_group
pwcc
Nordic Choice Hotels
Birka Cruises
elitehotels
Sweedbank
lansfast
agila                     
foretags-universitet

Prenumerera på nyheter från oss

Du får det viktigaste från Moderna Kompetenser. Ingen spam, inget skräp.