Moderna Kompetenser

Sälj.

AVANCERAD FÖRSÄLJNING

Utbildningen i avancerad försäljning ger dig ett nytt sätt att tänka kring sälj. Att inspirera kunden och ta saker för givet är två framgångsfaktorer.

Denna utbildning är för dig som vill ta nästa stora kliv i din säljkarriär och som arbetat med försäljning ett tag.

Bli en säljare i världsklass!

BOKA EN GRATIS KONSULTATION
Kommande Utbildningar

Innehållet:

Utbildningen är anpassad till dig som har varit säljare en längre tid och vill ta nästa steg i din teknik för att öka försäljningen. Vi ger en kort beskrivning av konsultativ försäljning och sedan får du träna på situationer som är anpassade till din situation.

– Konsultativ försäljning
– Att använda pausen för att sälja
– ”Vi vet hur ni har det” tekniken
– Fördjupad frågemetodik
– Att inspirera i kundmötet
– Ta för givet
– Linkedin som säljverktyg

För att nå bästa resultat kommer din kursledare att boka in ett coachsamtal med dig ca 2 veckor efter avslutad utbildning. Detta för att säkerställa att du använder de nya verktyg och din nya säljstruktur i ditt dagliga arbete.

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel