Moderna Kompetenser

Våra Kompetenser.

Ledarskap

Få alla med på festen, få dina medarbetare att dansa efter din musik, led dem mot nya höjder. Kommunicera, entusiasmera och skapa syfte och mening är hörnstenarna för att få alla att jobba mot samma mål.

Sälj

Med utgångspunkt från kundens resa så utvecklar vi säljarbetet från vision, affärsidé och strategi, det är det vi gör på dagarna. Värdet för dig som kund är ökad försäljning och en tydligare struktur kring det dagliga säljarbetet.

Grafiksfacilitering

Vi hjälper dig att förstärka ert budskap med hjälp av Graphic Recording på plats under ett möte, föreläsning eller workshop.

Digital Marknadsföring

Vi utbildar dig i hur du ska dra nytta av den snabbast växande mediekanalen i marknadsföringsbruset.

Affärsstrategier

Efter att ha jobbat i över 100 organisationer som verksamhetsutvecklare så har vi utvecklat förmågan att snabbt sätta sig in i ditt företag och de utmaningar ni har.

Nytänkare

Genom att använda den kompetens som redan finns på bolaget tillsammans med en ung Nytänkare så uppnås resultat som också genererar ett attraktivt företag för ung arbetskraft.

Facilitator

När Post-it lapparna inte räcker till för att skapa motivation, engagemang och dialog ger utbildningen ”Att Facilitera” dig verktyg att åstadkomma detta. Du kommer öka din förmåga att få människor att förstå och agera på ditt budskap.

Videoproduktion

På Moderna kompetenser hjälper vi företag som ditt att nå sin målgrupp och dominera sin bransch genom att vi skräddarsyr filmidéer, storyboards, filmproduktion och strategier efter ert behov.

Vi Jobbar Bland Annat Med

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel