Moderna Kompetenser

VI GÖR DIN ARBETSDAG ENKLARE OCH ROLIGARE. 

Yvonne

En värmländsk STOLT säljare och grundare av Nytänkare vars stora drivkraft är kompetensöverföring mellan generationer. Jag älskar att nätverka, lära mig nya saker och tar min egen medicin genom att ha en ung mentor för att jobba smartare. Pratar dagligen med olika företag om deras utmaningar och hur vi kan hjälpa dem med intern och extern kommunikation.

När jag inte är på jobbet så njuter jag gärna av långa cykelturer på Österlen och vill alltid titta runt hörnet vad som finns där!

Kontakta mig på

yvonne@modernakompetenser.se

eller

+46709137583

Boka din gratis 15 minuters möte

Book Your Appointment

oktober 2019
mån tis ons tor fre
301234
7891011
1415161718
2122232425
282930311

Vi Jobbar Bland Annat Med

Testimonials

Kursen var jättebra och jag hade 2 fantastiska dagar! Mina förväntningar på kursen var väldigt höga liksom på Pelle som kursledare och han var riktigt bra! Väldigt trött i huvudet men fylld av energi, och att testa de saker jag valt ut.

``Att leda utan att vara chef” Deltagare

Stort tack. Det har varit bra, nyttigt, trevligt och inspirerande.

Nadja Schmidt Försäljningschef Elite Stadshotellet Västerås

Vi på JB Travel anlitade Yvonne på Moderna Kompetenser för att bättre förstå, och komma igång med Social Selling på LinkedIn. Yvonne berättade på ett inspirerande och personligt sätt om sin resa in i Social Selling-världen och vilka möjligheter det öppnat, Vi fick handfasta och bra tips som gjorde att flera kom över tröskeln och startade upp redan under mötet. Roligt och en mycket bra investering!

Elisabeths Björkman CEO JB Travel